Publicaties

Nieuwe website vandaag gelanceerd: www.werkenbijwww.banning.nl

Geplaatst op | Publicatie

Vanaf[NBSP]vandaag presenteren wij ons[NBSP]aan jong talent en ervaren advocaten op een[NBSP]geheel vernieuwde website www.werkenbijwww.banning.nl. Op deze site wordt uitgebreide informatie gegeven over BANNING als werkgever en[NBSP]er is een compleet overzicht van de huidige vacatures[NBSP]te vinden.[NBSP]

 

Wij hebben[NBSP]gekozen voor een eigentijdse en opvallende stijl die[NBSP]al[NBSP]tijdens de ontwikkeling veel positieve reacties opleverde onder[NBSP]rechtenstudenten en jonge advocaten.

 

Bestuursvoorzitter Mark Bannenberg: "Het werven van jong en ervaren[NBSP]talent[NBSP]is een belangrijke pijler in de ontwikkeling van ons kantoor. We vinden het van groot belang[NBSP]om op een unieke en opvallende wijze bekendheid te geven aan BANNING als werkgever. Reden genoeg om onze communicatie met jong en ervaren talent te vernieuwen en goed aan te laten sluiten bij hun[NBSP]wensen".

De[NBSP]nieuwe[NBSP]look [AMP] feel[NBSP]wordt vanzelfsprekend vertaald in[NBSP]de gehele arbeidsmarktcampagne. Zo[NBSP]zijn we[NBSP]binnenkort aanwezig[NBSP]als (hoofd)sponsor op[NBSP]de Juridische[NBSP]Bedrijvendagen in Tilburg en Utrecht op 31 maart en 1 april[NBSP]a.s. waar ook de nieuwe presentatie te zien zal zijn.[NBSP][NBSP]

We zijn[NBSP]altijd op zoek naar[NBSP]talentvolle juristen.[NBSP]Ook organiseren we[NBSP]regelmatig kennismakingsmiddagen[NBSP]waardoor studenten een goede indruk kunnen krijgen van hetgeen BANNING te bieden heeft als werkgever.