Maatschappelijke betrokkenheid

BANNING hecht veel belang aan ontwikkeling en het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Regelmatig zet BANNING haar medewerkers in voor maatschappelijke, sportieve en culturele initiatieven.

Samen voor Eindhoven

Zo is BANNING trotse partner van Samen voor Eindhoven. Samen voor Eindhoven werkt aan een beweging die de samenleving hechter en beter maakt. Het koppelen van de kennis en kunde vanuit het bedrijfsleven aan hulpvragen van maatschappelijke organisaties spreekt BANNING bij uitstek aan.

BANNING was onder andere betrokken bij de volgende initiatieven van Samen voor Eindhoven:

  1. het inzamelen van boeken voor de Minibieb Challenge
  2. het Community Coach programma, waarbij Esra van der Wolk werd gelinkt aan de GGzE. Lees in dit interview over hun positieve ervaringen
  3. het MO 040 XL event, waarbij 5 BANNING advocaten een ‘melting pot diner’ kookten en diverse maatschappelijke instellingen hielpen bij het afbakenen van hun hulpvraag volgens de ‘pro bono lab techniek’.

Lees hier meer over de diverse activiteiten binnen Samen voor Eindhoven waaraan BANNING haar steentje bijdraagt.

Het Noordbrabants Museum

Daarnaast is BANNING officieel partner van Het Noordbrabants Museum te ’s-Hertogenbosch, de stad waar BANNING al meer dan 50 jaar haar hoofdvestiging heeft. In 2016 werd Het Noordbrabants Museum onder andere bekend door de daverend succesvolle Jheronimus Bosch tentoonstelling. Met haar partnerschap levert BANNING een bijdrage aan de instandhouding van en educatie over de kunst, geschiedenis en cultuur van de provincie Noord-Brabant en de stad ’s-Hertogenbosch.

Bij eventuele vragen over maatschappelijk betrokken ondernemen kunt u contact opnemen met onze afdeling PR Marketing & Communicatie (073 – 692 77 73 of pr@banning.nl).