mr. M.D. (Mick) van Waateringe

Notaris

Mick van Waateringe is na een studie notarieel recht en postdoctoraal belastingrecht en na werkervaring opgedaan te hebben in het bedrijfsleven en bij belastingadvieskantoren vanaf 1987 werkzaam in de interdisciplinaire juridische praktijk.

In 1995 is Mick tot notaris te Amsterdam benoemd. Voordat Mick zijn eigen kantoor is gestart in 2015, heeft hij langere tijd leiding gegeven aan de notarispraktijk van een van de grotere internationale advocatenkantoren. Zijn cliënten variëren van kleine en middelgrote (MKB) ondernemingen, familiebedrijven en non profit organisaties tot de in de Fortune 500 vermelde ondernemingen.

Mick heeft een ruime expertise die zich toespitst tot onder andere een (inter)nationale adviespraktijk met een diversiteit aan juridische aangelegenheden en aandachtsgebieden als organisatie- en ondernemingsvormen, herstructurering, joint-ventures, fusies en overnames, governance vraagstukken, bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersaangelegenheden, private equity en estate planning. 

Lees meer
Gespecialiseerd in:
Rechtsgebieden