mr. C.E.J.M. (Camiel) Hanegraaf

Advocaat

Camiel Hanegraaf heeft na afronding van het gymnasium in 1996 de Masteropleiding Nederlands recht (richting privaatrecht, richting economisch publiek- en bedrijfsrecht en richting internationaal recht), de Masteropleiding Notarieel Recht, alsmede de Master Internationaal-Juridische Studierichting aan de Universiteit Utrecht afgerond. Naast zijn rechtenstudie volgde hij vioollessen en muziektheoretische vakken aan de conservatoria van Tilburg en Rotterdam. In 2000 heeft Camiel de Grotius Specialisatie-opleiding "Onroerend Goed" cum laude afgerond. In 2011 rondde Camiel de Masteropleiding Fiscaal Recht (richting Nederlands Belastingrecht en richting Internationaal & Europees Belastingrecht) aan de Universiteit van Amsterdam met succes af.

Met ingang van 1996 is Camiel als kandidaat-notaris en enkele jaren als (waarnemend) notaris werkzaam geweest bij enkele gerenommeerde grote en middelgrote (advocaten- en) notariskantoren. Begin 2012 heeft Camiel de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Camiel maakt sinds juni 2016 onderdeel uit van de sectie Corporate en M&A van BANNING. Hij is gepromoveerd aan de Universiteit Leiden op het proefschrift  “Art. 2:11 BW, doorgeefluik van bestuurdersaansprakelijkheid”. Promotor was prof. mr. S.M. Bartman.

Lees meer
Gespecialiseerd in:
Rechtsgebieden