Specialist

mr. G.C. (Gaby) Heere

Specialist

Gaby Heere heeft 17 jaar praktijkervaring in het ondernemings- en het financiële recht. Zij is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht (Nederlands Privaat Recht), hoofdvak Ondernemingsrecht. Daarnaast heeft ze haar doctoraal in de Engelse taal en letterkunde. Zij heeft met succes de postdoctorale opleiding “Leergang Fusie en Overname” gevolgd aan de VU Law Academy van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heeft Gaby geruime tijd gewerkt bij NautaDutilh, Holland van Gijzen en Lovells.

Gaby geeft leiding aan de Ondernemingsrecht/M&A praktijk binnen BANNING. Zij heeft specifieke ervaring op gebied van fusies & overnames, private equity, management buy outs/buy ins, investeringen, activa/passiva transacties, joint ventures en due diligence onderzoeken.

Gaby heeft ruime ervaring in juridische advisering over het opstellen van en onderhandelen over commerciële (koop en verkoop) contracten alsmede in het opzetten of liquideren/afbreken van vennootschappelijke structuren, inclusief de financiering hiervan. Zij begeleidt (internationale) due diligence projecten voor corporate cliënten als voor private equity, zowel aan de kopers zijde als aan de verkopers zijde.

Ze treedt op als juridisch adviseur van diverse corporate finance huizen, participatiemaatschappijen, (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen.

Gaby is onder andere lid van de Vereniging voor Corporate Litigation, IBA M&A Committee, de Dutch Corporate Finance Association en de Nederlandse Vereniging voor Participatiemaatschappijen.