mr. B. (Bart) Steeghs

Advocaat

Bart Steeghs is advocaat sinds 1 januari 2010 en begon zijn carrière bij BANNING. Bart heeft zich sindsdien gespecialiseerd op het gebied van het vastgoed en bouwrecht. Hij is als advocaat betrokken bij alle facetten van complexe vastgoedprojecten. Zijn cliënten zijn opdrachtgevers (bedrijven, overheden en instellingen), aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, zorginstellingen, raadgevend adviseurs en andere professionele partijen in de vastgoed- en bouwsector. Bart staat verder cliënten bij met betrekking tot het ontwerp, realisatie en onderhoud van (industriële) installaties en machines.

De praktijk van Bart richt zich op procesvoering voor de overheidsrechter, alsmede nationale en internationale arbitrage, zowel in de handel, de bouw als de maakindustrie  Deze proceservaring komt Bart zeer van pas bij het adviseren over en het opstellen van overeenkomsten. Hij weet waar de valkuilen kunnen zitten en adviseert over allerhande soorten overeenkomsten op het gebied van onder andere (internationale) handel, samenwerkingen en complexe bouwprojecten.

Bart heeft daarnaast een ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij adviseert verschillende organen (bestuurders, aandeelhouders) ten aanzien van bijvoorbeeld bestuurders-, aandeelhouders- en joint venture geschillen. Hij heeft proceservaring in corporate geschillen en op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheidskwesties. 

Lees meer
Gespecialiseerd in:
Rechtsgebieden