Nieuws

BANNING benoemt COO

Geplaatst op | Nieuws

BANNING heeft een nieuw bestuursmodel ontwikkeld. In dit nieuwe bestuursmodel zal een Chief Operating Officer (“COO”) samen met twee bestuursleden verantwoordelijk worden voor de bedrijfsvoering en het management van BANNING. Met dit bestuursmodel moeten de advocaten zich volledig kunnen toeleggen op de praktijkvoering en wordt een niet-advocaat als COO aangesteld.

Mr. P.F.M.E. (Peter) van Asten zal worden benoemd tot COO. Hij zal samen met Mr. M.O. (Marcus) de Bont en Mr. J.W. (Jan-Willem) de Tombe het bestuur vormen. Peter van Asten zal zich met name bezig houden met de implementatie van de strategie, organisatie, business development en de bedrijfsvoering.

Marcus de Bont: “We halen een professional in huis met veel bestuurlijke ervaring. Peter is bij toonaangevende multinationals in leidinggevende posities werkzaam geweest. De combinatie van zijn ruime ervaring op zowel juridisch terrein als op het gebied van human resources maken hem uitermate geschikt om Banning te leiden.”

Jan-Willem de Tombe en Marcus de Bont zijn respectievelijk Partner Fiscaalrecht & Beloningsbeleid en Partner Arbeidsrecht.