BANNING begeleidt overname International Wellness Resorts B.V.

BANNING heeft onlangs de overname begeleid waarbij International Wellness Resorts B.V. alle aandelen in Hezemeer en Hezeresto over heeft genomen. Beide bedrijven zijn actief op het gebied van wellness en sauna op de Nederlandse en Belgische markt.

Vanuit BANNING hebben Gaby Heere en Suzanne Lodder aan de transactie gewerkt in samenwerking met Philippe Willemsens en Seppe Laenen van Astrea BV CVBA. De wederpartij werd bijgestaan door Jan Van Camp en Kim Van Tulden van De Broeck Van Laere & Partners.

Lees meer

Succesvolle actie Samen voor Eindhoven: 'Geef een jas en verwarm een hart'

woensdag, 15 november 2017

Als partner van Samen voor Eindhoven heeft BANNING zich de afgelopen weken ingezet voor de actie ‘Geef een jas en verwarm een hart’. Met deze kledinginzamelingsactie worden de meest kwetsbare groepen mensen in de samenleving ondersteund: (een groeiend aantal) dak- en thuislozen, maar ook gezinnen die onder de armoedegrens leven.

Lees meer

BANNING kijkt terug op een succesvol event: ASEAN Business Dialogue

woensdag, 08 november 2017

Op vrijdag 27 oktober hebben het ministerie van Buitenlandse Zaken, Brainport Development en Banning Legal & Tax, de 4e editie van de ASEAN Business Dialogue georganiseerd. Ook dit was weer een succesvolle editie, met deze keer échte tips & tricks van ondernemers voor ondernemers over het zaken doen met (een van de) ASEAN landen.
 

Lees meer

BANNING organiseert met Hermans & Partners een privacy lunchbijeenkomst op 10 november a.s.

dinsdag, 17 oktober 2017

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Omdat vrijwel elke organisatie persoonsgegevens verwerkt heeft zij te maken met de AVG. In de AVG wordt meer nadruk gelegd op de verantwoordelijkheid van organisaties zelf om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden (accountability). Het compliant maken van een organisatie vereist een serieuze inspanning en is niet vrijblijvend meer.

Lees meer

Let's get ready to rumble!

Bekijk hier een korte impressie van de inspirerende Get in the Ring Competition, Singapore 2017. Dit fantastische evenement biedt startups de kans zich te presenteren aan investeerders en business leaders. Wij danken the Startup & SME Academy voor de organisatie en onze mede-sponsoren CarPal en de Nederlandse Ambassade in Singapore voor de fijne samenwerking!

Lees meer