Cursussen bedrijfsjuristen 2017

woensdag, 26 april 2017

Dit jaar is BANNING Opleidingen, een door de NOvA erkend opleidingsinstituut, gestart met een speciaal voor bedrijfsjuristen ontwikkeld cursusprogramma. Rob van Esch, counsel bij BANNING (en voormalig bijzonder hoogleraar Recht en elektronische handel aan de Universiteit Leiden) heeft op 18 april jl. afgetrapt met een cursus over elektronisch contracteren.

Lees meer

Wederom een eervolle vermelding BANNING in Legal500

donderdag, 13 april 2017

Op basis van jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit van individuele advocatenkantoren, concludeert Legal500 ook dit jaar dat de sectie Mededinging & Aanbesteding bij BANNING bij de top van de Nederlandse markt hoort. 

Lees meer

BANNING begeleidt de fusie van Inovativ en Sparked; zij gaan verder onder de naam InSpark

dinsdag, 14 maart 2017

Het M&A team van BANNING heeft onlangs de fusie begeleid van Inovativ en Sparked. Zij gaan samen verder onder een nieuwe naam: InSpark. Om zo organisaties met nog meer ervaring en expertise te kunnen innoveren en transformeren om hun impact te vergroten en business te versnellen.

Lees meer

Evert van Gelderen in uitzending BNR over portretrecht van Max Verstappen

donderdag, 26 januari 2017

Vanmiddag was Evert van Gelderen  te horen bij BNR in een item over het portretrecht van Max Verstappen. Online supermarkt PicNic had een commercial gemaakt met een look-a-like van Verstappen. Het management van Verstappen eist naar verluidt een vergoeding van € 350.000.

Lees meer

BANNING Advocaten & Fiscalisten verwelkomt notariaat

In januari 2017 is BANNING een samenwerking aangegaan met notaris Mick van Waateringe en senior kandidaat-notaris Hugo Meilink.

Lees meer