BANNING organiseert met Hermans & Partners een privacy lunchbijeenkomst op 10 november a.s.

dinsdag, 17 oktober 2017

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Omdat vrijwel elke organisatie persoonsgegevens verwerkt heeft zij te maken met de AVG. In de AVG wordt meer nadruk gelegd op de verantwoordelijkheid van organisaties zelf om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden (accountability). Het compliant maken van een organisatie vereist een serieuze inspanning en is niet vrijblijvend meer.

Lees meer

Let's get ready to rumble!

Bekijk hier een korte impressie van de inspirerende Get in the Ring Competition, Singapore 2017. Dit fantastische evenement biedt startups de kans zich te presenteren aan investeerders en business leaders. Wij danken the Startup & SME Academy voor de organisatie en onze mede-sponsoren CarPal en de Nederlandse Ambassade in Singapore voor de fijne samenwerking!

Lees meer

Cursus 'Huwelijkse voorwaarden'

woensdag, 27 september 2017

Deze juridische nascholing behandelt de meest voorkomende soorten huwelijkse voorwaarden en de praktische gevolgen daarvan in het geval van echtscheiding. Deze cursus is zowel voor de advocaat met algemene praktijk die regelmatig echtscheidingen doet, als voor de specialist ter opfrissing van zijn/haar kennis, zeer geschikt! 

Lees meer

Ministerie van Buitenlandse Zaken, Brainport Eindhoven en BANNING organiseren de ASEAN Business Dialogue op 27 oktober a.s.

maandag, 25 september 2017

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar interessante, nieuwe business opportunities. Overweegt u een stap naar Brunei, Cambodja, de Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Singapore, Thailand of Vietnam? Kom dan op vrijdagmiddag 27 oktober naar de vierde editie van de ASEAN Business Dialogue, tijdens de bruisende Dutch Design Week in Eindhoven.

Lees meer

BANNING kennispartner IIR congres over de implementatie van de AVG

maandag, 11 september 2017

Op 12 en 13 oktober vindt in Amsterdam een tweedaags congres plaats dat volledig in het teken zal staan van de komende Europese Privacy verordening (‘AVG’). 

Tijdens het event komen privacy professionals met uiteenlopende achtergronden bijeen om de laatste ontwikkelingen en praktische tips met elkaar te delen met het oog op de inwerkingtreding van de AVG op 25 mei 2018. BANNING heeft zich als kennispartner verbonden aan het congres.

Lees meer