BANNING begeleidt de fusie van Inovativ en Sparked; zij gaan verder onder de naam InSpark

dinsdag, 14 maart 2017

Het M&A team van BANNING heeft onlangs de fusie begeleid van Inovativ en Sparked. Zij gaan samen verder onder een nieuwe naam: InSpark. Om zo organisaties met nog meer ervaring en expertise te kunnen innoveren en transformeren om hun impact te vergroten en business te versnellen.

Lees meer

Evert van Gelderen in uitzending BNR over portretrecht van Max Verstappen

donderdag, 26 januari 2017

Vanmiddag was Evert van Gelderen  te horen bij BNR in een item over het portretrecht van Max Verstappen. Online supermarkt PicNic had een commercial gemaakt met een look-a-like van Verstappen. Het management van Verstappen eist naar verluidt een vergoeding van € 350.000.

Lees meer

BANNING Advocaten & Fiscalisten verwelkomt notariaat

In januari 2017 is BANNING een samenwerking aangegaan met notaris Mick van Waateringe en senior kandidaat-notaris Hugo Meilink.

Lees meer

Secure en compliant: het encryptie event 'Need for speed' - Een terugblik!

donderdag, 22 december 2016

Een jaar na invoering van de wet Meldplicht Datalekken is het aantal hacks en datalekken niet minder geworden. Cybercriminaliteit vindt aan de lopende band plaats. Veel IT’ers worstelen niet alleen met het optimaliseren van security, maar ook met het interpreteren en toepassen van de huidige regelgeving. Wat zijn noodzakelijke security-oplossingen om te voldoen aan de Meldplicht Datalekken en hoe kunnen wij ons nu al voorbereiden op de European Data Protection Rules (AVG), die op 25 mei 2018 van kracht gaan? De noodzaak om snel te handelen, ofwel ‘the need for speed’, is er. Op 22 november 2016 bundelden Telindus, Ciena en BANNING Legal & Tax daarom hun krachten om deze prangende vragen te beantwoorden tijdens het encryptie event ‘Need for speed’.

Lees meer

Checklist Privacy: privacybeleid in 30 checklists - een uitgave van de Praktijkgroep Privacy van BANNING Legal & Tax

Prof. mr. Jan Berkvens, mr. Silvia Vinken, mr. Samuel Wiegerinck en mr. Suzan Wolters schreven de 'Checklist Privacy: privacybeleid in 30 checklists – van Wbp naar AVG'. Zij bieden u aan de hand van 30 checklists handvatten voor het inrichten van een privacy policy. De uitgave bevat de teksten van de Wbp en AVG regelingen en biedt u daarnaast twee handige transponeringstabellen, zodat u alle relevante informatie binnen handbereik heeft. 

Lees meer