Overstap van de week: Rob van Esch

donderdag, 24 november 2016

Overstap van de week is Rob van Esch. Van Esch is overgestapt van de juridische afdeling van Rabobank naar het Wetenschappelijk Bureau van BANNING. Daarnaast was hij vijftien jaar bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Leiden met als opdracht juridische aspecten van elektronische handel.

Lees meer

Persbericht: Wetenschappelijk Bureau BANNING krijgt versterking

dinsdag, 15 november 2016

Den Bosch, 15 november 2016. Het Wetenschappelijk Bureau binnen BANNING is recent uitgebreid met drie personen: Jan Berkvens, Rob van Esch en Hans van den Hurk. De komst van deze personen betekent een kwalitatieve versteviging en uitbreiding van de dienstverlening van het Wetenschappelijk Bureau op verschillende rechtsgebieden.

Lees meer

Mr. Marc Janssen benoemd tot lid van Adviescommissie Burgerlijk Procesrecht (Orde van Advocaten)

vrijdag, 11 november 2016

Onlangs heeft de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten mr. Marc Janssen benoemd tot lid van de Adviescommissie Burgerlijk Procesrecht.

Lees meer

Persbericht: Advocatenkantoor BANNING uit Den Bosch opent kantoren in Amsterdam, New York en Singapore

donderdag, 29 september 2016

Den Bosch/Amsterdam, 29 september 2016. BANNING advocaten & fiscalisten uit Den Bosch opent drie nieuwe kantoren in Amsterdam, New York en Singapore. De officiële opening van ‘BANNING Amsterdam’ is op 6 oktober.

Lees meer

Uitspraak Hoge Raad: Kindgebonden budget niet in mindering op kosten kind

De Hoge Raad heeft inmiddels uitspraak gedaan naar aanleiding van de prejudiciële vragen die waren gesteld over het kindgebonden budget en de hoogte van kinderalimentatie.

Lees meer