Minos van Joolingen spreekt tijdens de Vertical Restraints and Distribution Conference

19 juni 2018

Minos van Joolingen van BANNING is een van de sprekers tijdens de Vertical Restraints and Distribution Conference, georganiseerd door IBC Legal, welke plaats zal vinden op 27 juni 2018 in Brussel. BANNING nodigt u van harte uit om deel te nemen aan dit congres.

Het congres is bedoeld om u inzicht te geven in recente jurisprudentie, de steeds verder ontwikkelende regelgeving omtrent online verkoop en de verschillen in handhaving in de EU. Met deze input kunt u ervoor zorgen dat uw strategieën up-to-date zijn.

Minos van Joolingen zal een presentatie geven over de wisselwerking tussen schade en verticale afspraken, met inbegrip van de meest recente richtsnoeren voor de schadevergoedingsrichtlijn, de vooruitzichten voor schadevorderingen en de technieken die nodig zijn om schade te kwantificeren.

Het sprekerspanel bestaat uit meer dan 20 experts uit heel Europa, onder andere van de Europese Commissie, van ASICS, het Bundeskartellamt, de ACM en eBay. Zie hier de complete lijst met sprekers.

De volgende centrale thema’s zullen tijdens het congres aan bod komen:

  • De gevolgen van Coty voor selectieve distributie
  • Nationale handhaving in belangrijke Europese rechtsgebieden
  • RPM-toepassingen voor online verkoop, platforms en algoritmen
  • Dual distribution modellen en uitdagingen voor traditionele distributie
  • Regelgeving omtrent geoblocking: de wisselwerking tussen het mededingingsrecht en de wijze waarop de tenuitvoerlegging moet worden voorbereid
  • Recente compliance richtlijnen – interne sprekers die praktische, waterdichte strategieën uitstippelen

Hier vindt u de volledige agenda.

Koop uw ticket via deze link, en krijg 20% korting op deelname aan het event (VIP code FKW82837EMSPK).