BANNING Advocaten & Fiscalisten verwelkomt notariaat

12 januari 2017

Persbericht

BANNING Advocaten & Fiscalisten verwelkomt notariaat.
‘s-Hertogenbosch/Amsterdam, 12 januari 2017.

In januari 2017 is BANNING een samenwerking aangegaan met notaris Mick van Waateringe en senior kandidaat-notaris Hugo Meilink.

Mick van Waateringe en zijn team hebben jarenlange ervaring met (internationaal) ondernemingsrecht, estate planning en familierecht. Hugo Meilink heeft jarenlange ervaring op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht waaronder advisering op het gebied van (grensoverschrijdende) herstructureringen, overnametrajecten en het opzetten van (werknemers) participatieplannen. BANNING Notariaat houdt kantoor in Amsterdam.

Notaris Mick van Waateringe over de samenwerking: “Cliënten staan centraal in onze dienstverlening. De samenwerking met Banning geeft toegevoegde waarde om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn”.

BANNING verbreedt hiermee in hoog tempo haar nationale en internationale dienstverlening en behoudt tegelijk haar eigen ‘DNA’: toegankelijk, betrokken en hoogwaardige expertise tegen Brabantse tarieven. Met de komst van het notariaat heeft BANNING op zowel fiscaal als juridisch gebied alle disciplines in huis om de cliënt optimaal te adviseren.

“De cliënt, van particulier tot multinational, wil steeds sneller, beter en efficiënter worden bediend. Met de toevoeging van notariële dienstverlening spelen wij op die wens in. Dit doen we op dezelfde toegankelijke wijze, zoals onze cliënten dat van ons gewend zijn”, aldus bestuursvoorzitter Marcus de Bont over de komst van de notarissen.

Onlangs heeft BANNING kantoren geopend in Amsterdam, New York en Singapore. Het hoofdkantoor van BANNING – opgericht in 1965 – blijft in ’s-Hertogenbosch. BANNING staat zowel de particulier, het MKB als multinationals bij en zal hierbij zijn scherpe tarieven blijven handhaven.

 

~ ~ ~

 

Over BANNING Advocaten & Fiscalisten

BANNING is een nationaal en internationaal opererend kantoor op het gebied van legal & tax. Het kantoor bestaat ruim 50 jaar en heeft haar hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. In 2016 zijn kantoren geopend in Amsterdam, Singapore en New York. Het kantoor is full-service en is in staat haar cliënten bij te staan op alle relevante rechtsgebieden. De specialisten van BANNING communiceren in duidelijke taal en hanteren scherpe tarieven.

Contactgegevens

Marcus de Bont (m.debont@banning.nl), Jan-Gerben Smallenbroek (j.smallenbroek@banning.nl)
Statenlaan 55, ’s-Hertogenbosch, tel. +31 73 692 77 77, www.banning.nl.