Als bedrijfsjurist wordt u in de praktijk geconfronteerd met uiteenlopende vragen over een groot aantal onderwerpen. Op de hoogte blijven van alle relevante juridische ontwikkelingen is een uitdaging. Om die reden heeft BANNING Opleidingen begin 2017 het speciaal ontwikkelde ‘Cursusprogramma bedrijfsjuristen’ geïntroduceerd.

Met ruim 90 cursisten die zich hebben ingeschreven voor 8 cursussen kijken wij terug op een heel geslaagd eerste cursusjaar en mede gezien de vele enthousiaste reacties zullen wij ook in 2018 een divers cursusprogramma voor u samenstellen. Wij houden u op de hoogte!

Voor alle cursussen geldt dat deze praktijkgericht zullen zijn met veel ruimte voor vragen. Deelnemers aan het cursusprogramma worden van harte uitgenodigd om van te voren specifieke aandachtspunten in te brengen zodat de cursus zoveel mogelijk aansluit op uw dagelijkse praktijk.

Aan het volgen van deze cursussen zijn meestal opleidingspunten verbonden in het kader van de Permanente Opleiding Advocatuur. Deelname is kosteloos.

Voor 2017 staan de volgende cursussen geagendeerd:

  • di 18 april 2017 - Cursus Elektronisch contracteren - mr. dr. R.E. van Esch
  • do 11 & 18 mei 2017 - Cursus Privacy in de praktijk: uw organisatie privacy proof - prof. mr. J.M.A. Berkvens, mr. S.M.M.C. Vinken CIPP/E, mr. S.W.G. Wolters, H. Reijner (IRS) en B. Martin (IRS)
  • di 19 september 2017 - Masterclass aandachtspunten bij ICT contracten - prof. mr. J.M.A. Berkvens en mr. L. Ritzema
  • di 19 september 2017 - Cursus IE: wat iedere bedrijfsjurist moet weten over IE - mr. E.J.C. van Gelderen en mr. drs. R.M.I. van der Straaten
  • di 10 oktober 2017 - Cursus Verbintenissenrecht - mr. M.A.J.G. Janssen, mr. M.J. van Joolingen en mr. M.W. Steenpoorte
  • do 16 november 2017 - Cursus Mededingingsrecht - mr. M.J. van Joolingen en mr. S.M.M.C. Vinken
  • di 21 november 2017 - Masterclass Actualiteiten Aanbestedingsrecht - mr. drs. M.W.J. Jongmans
  • do 7 december 2017 - Cursus Ondernemingsrecht - mr. dr. E.E.G. Gepken-Jager (universitair docent bij Rijksuniversiteit Groningen), mr. G.C. Heere, mr. M.W. Steenpoorte en mr. C.E.J.M. Hanegraaf

 

AANMELDEN

U kunt zich via deze link aanmelden voor één of meerdere cursussen.

Met vriendelijke groet,
Marc Janssen en Minos van Joolingen


Voor eventuele klachten over de cursussen kunt u gebruik maken van onze klachtenregeling.

Contact

Neem contact op

Contact

Zullen we u terugbellen?

Beste , we bellen u , met betrekking tot
.

Contact

Neem contact met ons op

We hebben uw mail met succes ontvangen